fbpx
Gorenje mali kucni aparati

Styler za kosu REMINGTRON CI5338

4.790 RSD

Proizvod trenutno nije dostupan

Za proveru dostupnosti nabavljana proizvoda pozovite nas na: +381 63 87 84 492 ili pošaljite upit na [email protected]

* Sve cene sa uračunatim popustom za gotovinsko plaćanje i PDV-om. Cene i lager su informativnog karaktera. Za detaljniji informacije i proveru istih pozovite nas.

ModelCi5338
Prečnik stajlera38mm
Karakteristike4 x veća zaštita za sjajnu i glatku kosu: antistatik tehnologija, keramička presvlaka Jonizator,premaz za lakše klizanje vlasi. 8 nivoa temperature,
NapomenaZa ovaj proizvod imate mogućnost produžene garancije od 1 godine! Procedura ostvarenja prava na produženu garanciju krajnjeg kupca je sledeća: Na web site-u https://www.remington-europe.com/register/kupac popunjava formular u koji unosi lične i podatke aparata. Registraciju je potrebno izvršiti 30 dana od datuma kupovine. Period garancije se računa od datuma kupovine.
Ostalozagrevanje za 30 sekundi On/Off dugme indikatorska lampica prilagodljiv na različit strujni napon, sigurnosno isključivanje nakon 60 minuta termo izolovani vrh i drška, okretni kabl

* Elektroterm MC 022 nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Proizvodi

Styler za kosu REMINGTRON CI5338

4.790 RSD