Gorenje susare

Sokovnik BOSCH MES 4000

26.200 RSD

MP: 28.490 RSD

Proizvod je na stanju.

* Sve cene sa uračunatim popustom za gotovinsko plaćanje i PDV-om.

SKU: 004.054.22418 Kategorija: Tags: , ,
Brzine2
Snaga1000 W
BojaInox/Crna
KarakteristikeXXL otvor (84mm) za brzu pripremu soka od celih plodova voća i povrća Praktičan izliv soka uz funkciju DripStop sprečava kapljanje po ceđenju soka i tokom rada ostaje čist 2 radna stepena za meko i tvrdo voće Velika posuda za pulpu veličine 3 l Easy storage: Namotavanje kabla Univerzalno prikladan za voće i povrće Automatsko izbacivanje sadnog mesa Safety Stop: sokovnik će raditi samo ako su svi delovi pravilno sastavljeni i automatski se isključi tokom rada, ako svi delovi nisu pravilno namešteni. Ne postoji opasnost od povreda Aluminijumsko zatvaranje Visoka stabilnost radi gumenih nožica
Prava potrošačaZagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača
EAN4242002770048
RaznoLink proizvođača

 

Efikasni sokovnik sa keramičkim sečivom i velikim profesionalnim otvorom za punjenje. Sve je jednostavno, sve je brzo.

  • Cev za punjenje veličine XXL (84 mm): brzo i lako ceđenje soka bez potrebe za prethodnim sečenjem voća ili povrća
  • Lako čišćenje: keramički nož se lako čisti budući da nema rupice
  • Različite brzine: lako i brzo iscedite sok iz svih vrsta voća i povrća
  • Mikro sito od nerđajućeg čelika za optimalno ceđenje soka
  • SafetyStop: motor radi samo ako je aparat pravilno sklopljen i ako je poklopac zatvoren
  • DripStop: nema više kapanja ili prosipanja soka nakon ceđenja
  • Lako čišćenje zahvaljujući delovima koji se mogu prati u mašini za pranje sudova
  • Velika posuda za sok i pulpu: olakšava ceđenje velikih količina soka zahvaljujući posudi od 1,5 l
  • Delovi koji ne sadrže BPA: zdrava, bezbedna i praktična priprema jel

Lako čišćenje

Čišćenje obično oduzima dosta vremena nakon pripreme. Međutim, to nije slučaj s ovim sokovnikom. Delovi se mogu prati u mašini za pranje sudova, čime se obezbeđuje lako i praktično čišćenje u mašini.

DripStop

Uživajte u čistoj radnoj površini dok cedite sok iz voća zahvaljujući funkciji DripStop. Izliv je dizajniran tako da sok možete lako sipati bez prosipanja. Vaša radna površina ostaće čista čak i nakon ceđenja soka.

SafetyStop

SafetyStop nudi pouzdanu zaštitu od povreda. Izuzetno snažan motor sokovnika radi samo ako je sve pravilno postavljeno i samo ako je jedinica pravilno zatvorena. Kada otvorite poklopac tokom rada, motor se odmah zaustavlja


Cev za punjenje veličine XXL

Sečenje voća i povrća pre ceđenja soka oduzima vreme. Sada brzo i lako možete cediti sok iz npr. celih jabuka. Zahvaljujući cevi za punjenje veličine XXL (84 mm) možete staviti voće i povrće direktno u sokovnik, bez prethodnog sečenja.

Keramički nož

Čišćenje nakon ceđenja soka može oduzimati dosta vremena. Zahvaljujući keramičkom nožu, koji se brzo i lako čisti, možete brzo i lako iscediti ukusan sveži sok. Budući da glatka površina keramičkog noža nema rupice, ostaci se ne nakupljaju i nož se lako pere.

Mikro sito

Ceđenje soka sada ne zahteva nikakav napor! Zahvaljujući visokokvalitetnom mikro situ od nerđajućeg čelika, uživaćete u velikoj količini soka. Možete iscediti puno soka iz voća i povrća za tren oka.

Različite brzine

Za neke sastojke potrebna je veća snaga. Uz različita podešavanja brzine i posebno snažan motor, uvek ćete brzo postići savršene rezultate, bez obzira na to da li cedite sok iz tvrdog ili mekog voća ili povrća.

Velika posuda

Iscedite velike količine svežeg soka bez potrebe za pražnjenjem posude za pulpu! Zahvaljujući izuzetno velikoj posudi za sok (1,5 l) i posudi za pulpu (3,0 l), možete odjednom iscediti velike količine soka. Ne morate prekidati ceđenje da biste ispraznili posudu za pulpu.

Ne sadrži BPA

Uživajte u opuštenom pripremanju! Svi plastični delovi koji mogu doći u kontakt sa hranom ne sadrže BPA. Zahvaljujući plastici koja ne sadrži BPA, pripremanje hrane je zagarantovano zdravo, bezbedno i ugodno.

OSTAVITE RECENZIJU

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Recenzije

Još uvek nema recenzija za ovaj proizvod.

* Elektroterm MC 022 nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

KUPUJTE LAKŠE I SIGURNIJE

Sokovnik BOSCH MES 4000

Sokovnik BOSCH MES 4000

26.200 RSD

MP: 28.490 RSD

Dodaj u korpu