CORDYS Smart Kids Watch – Zoom (Roze)

5.390 RSD

Proizvod trenutno nije dostupan

Za proveru dostupnosti nabavljana proizvoda pozovite nas na: +381 63 87 84 492 ili pošaljite upit na elektrotermmc022@gmail.com

SKU: 010010.22902 Kategorije: ,
Veličina ekrana1.2″
Osetljiv na dodirDa
Interna memorija32 GB
RAM memorija32 MB
GPSDa
Baterija400 mAh
Ostale karakteristike– Pametni dečji sat sa ekanom na dodir u boji, i sa mnoštvom korisnih i sigurnosnih funkcija. Upravljanje pomoću besplatne aplikacije SeTracker App. Za pozive, poruke i vezu sa mobilnim uređajem koristi se SIM kartica. – Praćenje lokacije: GPS lokacija u stvarnom vremenu, praćenje i monitoring. Odredite lokaciju u realnom vremenu. Pratite položaj i kretanje sata na karti pomoću aplikacije. – Pozivi i telefonski imenik: Mogućnost glasovnih poziva prema važnim brojevima. U telefonski imenik sata može upisati do 15 brojeva putem mobilne aplikacije SeTracker App. – Glasovne i tekstualne poruke: Koristite opciju Talkback za slanje, primanje glasovnih poruka, za čitanje primljenih tekstualnih poruka. – SOS Poziv: Obavite SOS hitni poziv preko SOS tastera na satu. Može se postaviti 3 SOS broja prema kojima će se aktivirati SOS poziv. Pozivi prema brojevima idu jedan za drugim. – Brojač koraka: Podaci o broju pređenih koraka mogu se videti na zaslonu kada odaberete prikaz brojača koraka (Pedometar). Health opcija govori o dovoljnom kretanju i aktivnom načinu života na što moramo obratiti pažnju. – Sigurnosni prostor (SAFETY AREA): Najmanji radijus sigurnosnog prostora (ograde) je u krugu od 200 metara od početne pozicije. Upozorenje će se oglasiti na vašem pametom telefonu kada se sat udalji iz zadane granice. – Za rad je potrebno da sat ima SIM karticu, sa uključenim data prometom.
BojaRoze
Dimenzije223 x 38 x 17 mm
Masa41 g
Prava potrošačaZagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača
EAN3856005171927
Tip i modelCORDYS Smart kids watch – Zoom
Naziv i vrsta robePametni satovi
UvoznikKIM-TEC D.o.o.
Zemlja poreklaKina

 

* Nastojimo da budemo što precizniji u opisu artikala, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i slike bez grešaka. Za proveru informacija pozovite telefonom naš maloprodajni objekat. Za artikle koje nemamo na lageru, ne garantujemo istu cenu kada ponovo budu na lageru.

Kategorije

CORDYS Smart Kids Watch - Zoom (Roze)

5.390 RSD