Gorenje mikrotalasne

Radio-CD plejer PHILIPS AZ215B/12, Crni

Proizvod je na stanju.

* Sve cene sa uračunatim popustom za gotovinsko plaćanje i PDV-om. Cene i lager su informativnog karaktera. Za detaljniji informacije i proveru istih pozovite nas.

Kategorija: Tags: , , ,

Radio-CD plejer PHILIPS AZ215B/12, Crni specifikacije:

TipBoombox
Prava potrošačaZagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača
EAN6951613992128
RaznoCD Plejer: Da; CD, CD-R, CD-RW
FM Radio: Da
Konektori: AUX ulaz
Izlazna snaga: 3W
Napajanje: 230V adapter ili 6 baterija veličine C
Dimenzije (ŠxDxV): 252 x 232 x 124  mm
Masa: 1 kg
Boja: Crna

Link proizvođača
Celokupnu ponudu radija i cd plejere možete pogledati ovde.

Zašto izabrati baš PHILIPS AZ215B/12:

Reprodukuje CD, CD-R i CD-RW

Kompanija Philips je poznata po izradi proizvoda koji su kompatibilni sa mnogim diskovima dostupnim na tržištu. Ovaj audio sistem vam omogućava da uživate u muzici sa CD, CD-R i CD-RW diskova. CD-RW (CD-Rewritable Compatible) znači da audio sistem može da reprodukuje CD-R (CD-Recordable) i CD-RW (CD-Rewritable) diskove. Na CD-R diskove može da se snima jednom i mogu da se reprodukuju na svakom audio CD plejeru, dok na CD-RW diskove može da se snima i ponovo upisuje više puta i mogu da se reprodukuju samo na kompatibilnim audio CD plejerima.

CD nasumično/ponavljanje za personalizovano uživanje u muzici

Funkcija „nasumično/ponavljanje“ pomaže vam da se oslobodite dosadnog i svaki put istog redosleda reprodukcije muzike. Nakon učitavanja omiljenih pesama na plejer, sve što treba da uradite je da izaberete jedan od režima – „Nasumično“ ili „Ponavljanje“ da bi se pesme reprodukovale po redosledu različitih režima. Uživajte u drugačijem i jedinstvenom doživljaju muzike svaki put kada povežete plejer.

Dynamic Bass Boost za dubok i dramatičan zvuk

Dynamic Bass Boost poboljšava zadovoljstvo u muzici naglašavanjem basova na svim nivoima jačine zvuka jednim pritiskom na dugme. Najniže frekvencije basa se obično izgube pri smanjenoj jačini zvuka, a da se to spreči, uključuje se dinamičko pojačanje basova radi uživanja u dubokim tonovima, čak i pri tihoj reprodukciji.

Audio ulaz za laku reprodukciju prenosive muzike

Uspostavite jednu laku vezu i uživajte u svoj muzici sa prenosivih uređaja i računara. Jednostavno uključite uređaj u AUDIO-IN port (od 3,5 mm) na Philips uređaju. U slučaju računara, veza se obično uspostavlja sa izlaza slušalica. Kada se povežu, možete da uživate u svojoj čitavoj muzičkoj kolekciji direktno na vrhunskim zvučnicima. Philips jednostavno pruža bolji zvuk.

Ukupna izlazna snaga od 3 W RMS

Ovaj sistem poseduje ukupnu izlaznu snagu od 3 W RMS. RMS se odnosi na Root Mean Square (Kvadratna sredina), što je tipična mera audio snage, ili pre, električne snage prenete sa audio pojačala na zvučnik, koja se meri u vatima. Količina električne energije prenete zvučniku i njegova osetljivost određuju snagu zvuka koja će se generisati. Što je veća vataža, utoliko će zvučnik emitovati veću snagu zvuka.

Mogućnost program. 20 numera sa CD-a

Funkcija programiranja reprodukcije CD-a omogućava da uživate u omiljenim pesmama po željenom redosledu.

OSTAVITE RECENZIJU

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Recenzije

Još uvek nema recenzija za ovaj proizvod.

* Elektroterm MC 022 nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

KUPUJTE LAKŠE I SIGURNIJE

PHILIPS AZ215B/12

Radio-CD plejer PHILIPS AZ215B/12, Crni