Opšti uslovi

Po izvršenom prijemu narudžbine putem vebsajta, prodavac je u obavezi da izvrši elektronsku potvrdu na e-mail adresu koju ste naveli i obavesti Vas o svim bitnim informacijama u vezi sa dostupnošću, isporukom i načinom plaćanja koje ste izabrali prilikom naručivanja. Nakon što jednom potvrdite narudžbinu, imate pravo na odustanak od iste pod uslovima i na način propisan Obaveštenjem o pravu na odustanak od ugovora čija se pravila nalaze u dokumentu pod nazivom Povraćaj/Reklamacija. ELEKTROTERM MC 022 DOO RUMA (u daljem tekstu: ELEKTROTERM) se obavezuje da naručene usluge isporuči saobrazne ugovorenim uslovima i u predviđenom roku. Sve naručene usluge se isporučuju na adresu koju ste naveli U slučaju bilo kakve promene, ELEKTROTERM je dužan da Vas o istoj obavesti na Vašu e-mail adresu. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe bićete obavešteni elektronskim putem. 

Cene 

Katalog cena na ovom sajtu iskazan je u dinarima. ELEKTROTERM ne može da garantuje da su sve informacije na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
Plaćanje se obavlja u dinarima (RSD). 

Plaćanje pouzećem: 

Ukoliko narudžbinu plaćate pouzećem, plaćanje se vrši prilikom isporuke robe, samo i isključivo u gotovini, bez obzira da li dostavu vrši ELEKTROTERM ili kurirska služba.

Plaćanje uplatom na tekući račun

Vašu narudžbinu možete platiti direktnom uplatom na tekući račun, uz obavezno navođenje poziva na broj koji se odnosi na broj narudžbine. Plaćanje se može izvršiti standardnim nalogom za uplatu u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Zaštita privatnosti

ELEKTROTERM se obavezuje na zaštitu privatnosti podataka o ličnosti korisnika saglasno važećim propisima. Navedeni podaci će biti korišćeni isključivo u svrhe kupovine na našem vebsajtu. Svi posetioci koji su se prijavili za primanje newsletter-a imaju mogućnost da se odjave sa liste za primanje u svakom newsletter-u koji dobiju na email adresu. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima ELEKTROTERM i poslovnim saradnicima ELEKTROTERM odnosno njihovim zaposlenima. Svi zaposleni u ELEKTROTERM odgovorni su za poštovanje i postupanje u skladu sa načelom zaštite privatnosti.

Odgovornost

ELEKTROTERM ne proizvodi proizvode koji se prodaju putem vebsajta. Za svaki vid štete koji može da proistekne iz proizvoda sa nedostatkom, odgovornost je isključivo na proizvođaču.  

Kategorije