Osnovni podaci o firmi

  • Naziv: ELEKTROTERM MC 022 D.O.O
  • Adresa: Glavna 264, Ruma
  • Delatnost i šifra delatnosti: – Ostala trgovina na malo u nespecijalizovanim prodavnicama – 4719
  • Matični broj: 20702320
  • Poreski broj: 106900258
  • Web adresa: elektroterm.rs
  • Kontakt telefon: 022 430 365
  • Kontakt e-mail: office@elektroterm.rs

Opšti uslovi

Po izvršenom prijemu narudžbine putem vebsajta, prodavac je u obavezi da izvrši elektronsku potvrdu na e-mail adresu koju ste naveli i obavesti Vas o svim bitnim informacijama u vezi sa dostupnošću, isporukom i načinom plaćanja koje ste izabrali prilikom naručivanja. Nakon što jednom potvrdite narudžbinu, imate pravo na odustanak od iste pod uslovima i na način propisan Obaveštenjem o pravu na odustanak od ugovora čija se pravila nalaze u dokumentu pod nazivom Povraćaj/Reklamacija. ELEKTROTERM MC 022 DOO RUMA (u daljem tekstu: ELEKTROTERM) se obavezuje da naručene usluge isporuči saobrazne ugovorenim uslovima i u predviđenom roku. Sve naručene usluge se isporučuju na adresu koju ste naveli U slučaju bilo kakve promene, ELEKTROTERM je dužan da Vas o istoj obavesti na Vašu e-mail adresu. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe bićete obavešteni elektronskim putem. 

Cene 

Katalog cena na ovom sajtu iskazan je u dinarima. ELEKTROTERM ne može da garantuje da su sve informacije na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Plaćanje pouzećem: 

Ukoliko narudžbinu plaćate pouzećem, plaćanje se vrši prilikom isporuke robe, samo i isključivo u gotovini, bez obzira da li dostavu vrši ELEKTROTERM ili kurirska služba.

Plaćanje uplatom na tekući račun

Vašu narudžbinu možete platiti direktnom uplatom na tekući račun, uz obavezno navođenje poziva na broj koji se odnosi na broj narudžbine. Plaćanje se može izvršiti standardnim nalogom za uplatu u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje platnim karticama na webshop-u

Vašu narudžbinu možete platiti i platnim karticama vaše banke, odabirom opcije “Kartično plaćanje” na našem webshop-u. Nakon potvrde narudžbine bićete preusmereni na vebsajt Banke Intese gde možete izvršiti plaćanje.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Dostava

Dostava robe iz naše ponude vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije. Za dostavu koristimo usluge CityExpress kurirske službe, a postoji i mogućnost ličnog preuzimanja u našoj radnji koja se nalazi na adresi Glavna 264, Ruma, kao i dostave našim vozilima na teritoriji grada Rume.

Rok isporuke robe na teritoriji Republike Srbije je 1–5 radna dana od dana zaključenja ugovora o prodaji bilo koje robe.

Kako bi ugovor o prodaji naše robe mogao da bude realizovan, ljubazno Vas molimo da omogućite dostavljačima da izvrše isporuku, odnosno da Vi lično ili neko drugo lice u Vaše ime primite poručenu robu.

Rizik slučajne propasti ili oštećenja robe prelazi na Vas od momenta prijema robe, bez obzira da li ste robu primili Vi lično ili drugo lice u Vaše ime.

Ako ste odrabali plaćanje pouzećem kao način plaćanja, prilikom isporuke robe plaćate otkupninu, koja uključuje cenu robe, troškove dostave i proviziju.

Ako ste odabrali plaćanje karticom u elektronskoj prodavnici kao način plaćanja, cenu robe plaćate elektronskim putem, a prilikom isporuke robe plaćate troškove dostave.

Bez obzira na način plaćanja, troškovi dostave na teritoriji Republike Srbije naplaćaju se po cenama istaknutim na stranici dostave (Vidi cenu dostave). Za sve porudžbine preko 1.000 RSD na teritoriji grada Ruma, dostava biće besplatna.

Reklamacije

Saglasno Zakonu o zaštiti potrošača obaveštavamo Vas da reklamacije na robu i usluge pružene preko našeg veb-sajta možete izjaviti elektronski na e-mail adresu elektrotermmc022@gmail.com, ili poštom na našu adresu Glavna 264, Ruma. Takođe Vas obaveštavamo da ste pri izjavljivanju reklamacije dužni da dostavite račun na uvid ili drugi dokaz o kupovini robe/usluge na koju izjavljujete reklamaciju (kopija računa, slip i sl.), osim u slučaju da izjavljujete reklamaciju na proizvod koji ima garanciju dužu od dve godine, u kom slučaju ste u obavezi da uz reklamaciju dostavite i garantni list.

Po prijemu reklamacije izdaćemo vam pisanu potvrdu ili ćemo vas elektronskim putem obavestiti da potvrđujemo da smo primili vašu reklamaciju.

Pisanim ili elektronskim putem odgovorićemo Vam na izjavljenu reklamaciju najkasnije u roku od osam dana od dana prijema reklamacije. Odgovor će sadržati odluku da li prihvatamo reklamaciju, izjašnjenje o Vašem zahtevu i konkretan predlog i rok za rešavanje reklamacije koji ne može biti duži od 30 dana od dana podnošenja reklamacije. Obavezujemo se na učešće u van sudskom rešavanju sporova između nas i potrošača

Naša dužnost je da ukoliko iz objektivnih razloga nismo u mogućnosti da izađemo u susret Vašem zahtevu u predviđenom roku, da Vas o produžavanju roka za rešavanje reklamacije obavestimo i navedemo rok u kojem ćemo je rešiti, kao i da dobijemo Vašu saglasnost. Navedeno smo u obavezi da evidentiramo u evidenciji primljenih reklamacija. Produžavanje roka za rešavanje reklamacije moguće je samo jednom. Detalje vezane za reklamaciju možete pročitati na stranici Reklamacije/Povraćaj

Zaštita privatnosti

U ime ELEKTROTERM MC 022 obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni ELEKTROTERM MC 022 (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, ELEKTROTERM MC 022 je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice

Odgovornost

ELEKTROTERM ne proizvodi proizvode koji se prodaju putem vebsajta. Za svaki vid štete koji može da proistekne iz proizvoda sa nedostatkom, odgovornost je isključivo na proizvođaču.  

Kategorije