Električni skuter RX1 250W

MP cena: 122.990 RSD

104.590 RSD

*Za gotovinsko plaćanje i online kupovinu

Proizvod je na stanju.

EAN: 050.064968

SKU: 050.064968 Kategorije: , , ,
Opis proizvodaUživajte u nezaboravnoj vožnji sa RX1, vrhunskim električnim skuterom koji redefiniše urbanu mobilnost! Zahvaljujući naprednim performansama i sofisticiranom dizajnu, ovaj električni motocikl garantuje stilsku i udobnu vožnju kroz gradske predele.
Kao pionir u ekološkoj urbanom prevozu, električni skuter RX1 predstavlja idealnu alternativu konvencionalnim vozilima. Sa brzinom do 25 km/h i motorom od 250W, obećava efikasnost i dinamičnost bez emisije štetnih gasova, čineći ga savršenim izborom za gradsku vožnju.
Opremljen naprednom tehnologijom, uključujući digitalnu instrument tablu i grafensku bateriju od 60V 27AhRX1 nudi detaljan pregled vaše vožnje i autonomiju do 70 km sa jednim punjenjem. Sa kombinacijom prednje disk kočnice i zadnje doboš kočnice, ovaj električni motor obezbeđuje izuzetnu sigurnost i kontrolu.
Stabilnost i udobnost su zagarantovani zahvaljujući pažljivo odabranim dimenzijama, uključujući osnovu točka od 1150 mm i gume veličine3.00- 12 inča, osiguravajući glatku vožnju čak i po neravnim terenima.
Otkrijte grad na nov i uzbudljiv način sa RX1 električnim skuterom, koji kombinuje performanse, udobnost i praktičnost za savremenog urbanog putnika. Budite deo rastuće revolucije u vožnji sa električnim motociklima i skuterima koji nude ekološki prihvatljive i efikasne alternative za svakodnevni prevoz. Započnite svoju avanturu bez granica sa RX1 – izaberite pametnije, čistije i brže putovanje kroz grad.
Dimenzije180cm*75cm*108cm
Osnova točka1150 mm
Tip gume3.00-10
Farovi2 kratka, 2 duga far. 2 svetla koja menjaju boju.
Maksimalna brzina≤ 25km/h
MotorBez četkica
Snaga motora250 W
Tip baterije60V 27Ah Grafenska baterija
Instrument tablaDigitalna u boji sa NFC-om (pametna brava)
Maksimalni domet70-80km(Laboratorijski podaci: put ravan, temperatura 25 stepeni. nosivost 70 kg. stvarna kilometraža je određena vremenom, temperaturom, otporom vetra, uslovima na putu, navikama u vožnji itd.)
Prednja kočnicaDisk(veliki)
Zadnja kočnicaDisk
BravaMetalni ključ, NFC smart ključ i daljinski ključ
Maksimalna težina tereta150 kg

Deklaracija

Tip i modelElektrični skuter RX1 250W
Naziv i vrsta robeElektrični skuteri
UvoznikCSM 2017 d.o.o.
Zemlja poreklaNema podataka

Trenutno radimo na ažuriranju svih deklaracija na sajtu. Ukoliko vas interesuju podaci za ovaj proizvod, molimo ostavite Vašu e-mail adresu i model proizvoda ili SKU a mi ćemo Vam dostaviti tačne podatke u roku od 24h. Pošalji upit

Samo ulogovani kupci mogu da ostavljaju recenzije

Recenzije

Još uvek nema recenzija za ovaj proizvod.

* Nastojimo da budemo što precizniji u opisu artikala, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i slike bez grešaka. Za proveru informacija pozovite telefonom naš maloprodajni objekat. Za artikle koje nemamo na lageru, ne garantujemo istu cenu kada ponovo budu na lageru.

Kategorije

Električni skuter RX1 250W

104.590 RSD

Dodaj u korpu