Elektroterm – Opšte Informacije o Kompaniji iz Rume

Kompanija Elektroterm osnovana je 1997. godine. Osnovana sa ciljem da se ljudima u Rumi, i okolnim mestima popute Novog Sada ali i celoj Srbiji, omoguće najkvalitetniji proizvode bele tehnike, televizora, peći na čvrsto gorivo, laptopova i ostale tehnike za njihov dom.

Osnovna delatnost kompanije je maloprodaja bele tehnike, televizora i peći na čvrsto gorivo. Prvi maloprodajni objekat Elektroterm koji je otvoren nalazi se u U Rumi, na adresi Glavna 264.

Elektroterm, Glavna 264, Ruma

Spektar proizvoda I usluga koje nudimo su: bela tehnika, frižideri, zamrzivači, šporeti,klime , peći na čvrsto gorivo, televizori, laptopovi, mali kućni aparati I sl. Usluga online kupovine kao I razvijanje lojalnosti kupaca izdvajamo kao osnovni cilj poslovanja kompanije.

Elektroterm | Naša Misija

Osnovna misija poslovanja kompanije Elektroterm je da ispunimo svaku želju I zamisao kupaca I ne dozvolimo im da nezadovoljni napuste prodajni objekat. Tu smo za svaki vid saveta, usluge, kao i pruzanja adekvatnih informacija o beloj tehnici, frižiderima, zamrzivačima, klimama, televizorima i sl. Takodje, kao zadatak sebi smo zacrtali, da nasim kupcima priustimo najkavlitetniju robu, u vidu rezervnih delova, telefona, bele tehnike, malih kućnih aparata, ne bi li stekli poverenje jedni u druge, i vi, nas kupac, se vratili opet kod nas.

Vizija i Budućnost

Nasa vizija je da online trgovinu u ovoj oblasti podignemo na viši nivo. Ne samo da pratimo trendove, nego da ih kreiramo. Unapređenje I proširenje maloprodajnih objekata, kao I cilj da se postane glavni distributer bele tehnike. Isto tako jedan od osnovnih ciljeva nam je da priustimo nasim kupcima perfektnu uslugu, kako bi ste se vratili opet i preporucili nas i izasli iz naseg objekta sa osmehom na licu i zadovoljni. To je nesto sa čime smo zapoceli ovaj projekat I sa čime se svakodnevno vodimo.

Kategorije