VOX Kombinovani frižider NF3730IX

MP cena: 37.000 RSD

34.090 RSD

*Za gotovinsko plaćanje i online kupovinu

Proizvod trenutno nije dostupan

Za proveru dostupnosti nabavljana proizvoda pozovite nas na: +381 63 87 84 492 ili pošaljite upit na elektrotermmc022@gmail.com

Garancija proizvoda

EAN: 8606108649060

SKU: 001.006.22153 Kategorije: , ,
Kombinovani frižider VOX NF3730IX specifikacije:
ModelNF3730IX
TipKombinovani NoFrost
Kapacitet frižideraneto 230l
Kapacitet zamrzivačaneto 94l
Položaj zamrzivačaDole
Energetski razredA+
Visina1.86m
Širina60cm
Dubina65cm
Dispanzer (točilica)Ne
Smer otvaranja vrataPromenljiv
BojaInox
OstaloMulti Cooling sistem – ravnomerno hlađenje svih delova frižidera, unutrašnji elektronski displey, 4 podesive police, fioka, 3 police na vratima, posuda za jaja
 Link proizvođača za veći izbor kombinovanih frižidera posetite sledeći link.Kombinovani frižider VOX NF3730IX

NO FROST

BEZ NASLAGA LEDA – Zaboravite na mukotrpno struganje leda sa zidova frižidera, zaleđene fioke i zamrznute namirnice. Revolucionarna No Frost tehnologija sprečava formiranje ledenih naslaga u unutrašnjosti frižidera, čime se ostvaruje značajna ušteda energije, čuva svežina namirnica i olakšava čišćenje i održavanje uređaja.

MULTI COOLING SISTEM

RAVNOMERNO HLAĐENJE – Svaki kutak vašeg frižidera imaće istu temperaturu zahvaljujući novom ventilacinom sistemu. Hladan vazduh konstantno kruži oko svake police, obezbeđujući ravnomerno i stabilno hlađenje čitave unutrašnjosti frižidera.

VELIKA ZAPREMINA

NEVEROVATNA VELIČINA KAO GLAVNA OSOBINA – Uživajte u prostranoj, preglednoj i lepo organizovanoj unutrašnjosti svog frižidera sa velikim kapacitetom. Smestite veće količine namirnica i rasporedite ih prema svojim potrebama i navikama. Neka vam sve bude pristupačno i na dohvat ruke.

ANTIBAKTERIJSKA ZAŠTITA

BEZ NEPRIJATNIH MIRISA – Bez obzira na to koju količinu i koliko različite hrane imate u frižideru,  prijatni mirisi i svežina je ono što ćte uvek dobiti. Specijalni materijali onemogućavaju formiranje slojeva bakterija, čime se održava svežina i otklanja uzrok neprijatnih mirisa.
Tip i modelNF3730IX
Naziv i vrsta robeKombinovani frižideri
UvoznikERG DOO ŠIMANOVCI
Zemlja poreklaTurska
* Nastojimo da budemo što precizniji u opisu artikala, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i slike bez grešaka. Za proveru informacija pozovite telefonom naš maloprodajni objekat. Za artikle koje nemamo na lageru, ne garantujemo istu cenu kada ponovo budu na lageru.

Kategorije

VOX Kombinovani frižider NF3730IX

34.090 RSD