Električni tricikl Ponye Kadilak

MP cena: 87.990 RSD

74.790 RSD

*Za gotovinsko plaćanje i online kupovinu

Proizvod je na stanju.

EAN: 050.064049

SKU: 050.064049 Kategorije: , ,
Opis proizvodaPredstavljamo vam revoluciju u svetu električnih tricikala – Ponye Kadilak, električni bicikl koji definiše novu eru mobilnosti. S neuporedivim performansama, udobnošću koja zadovoljava najviše standarde i modernim dizajnom koji oduzima dah, Ponye Kadilak je više od električnog tricikla – to je vaš pouzdan partner u svakodnevnoj urbanom avanturi.
Ponye Kadilak električni bicikl, s dimenzijama od 200 x 75 x 113 cm, pruža izuzetnu prostranost i udobnost tokom vožnje. Zahvaljujući baznom razmaku točkova od 120 cm, uživat ćete u stabilnosti i kontroli pri svakom zavoju, dok gume dimenzija 26 × 2.125 inča osiguravaju besprekoran kontakt s podlogom, čineći vožnju glatkom i sigurnom na svakoj površini.
Opremljen naprednom LED rasvetom koja se sastoji od 12 lampica, ovaj električni tricikl osigurava izvanrednu vidljivost i sigurnost tokom noćnih avantura ili u uslovima smanjene vidljivosti. S vrhunskom brzinom od 25 km/h i snažnim bezčetkastim motorom od 250W, Ponye Kadilak električni bicikl trotočkaš garantuje dinamičnu i učinkovitu vožnju s minimalnim naporom.
Zahvaljujući robustnoj olovno-kiselinskoj bateriji od 48V i 16Ah, Ponye Kadilak vam nudi slobodu istraživanja gradskih pejzaža s dometom od 25-30 km po punjenju, pružajući neophodnu autonomiju za vaše dnevne izazove. Zelena instrument tabla ne samo da dodaje moderni štih dizajnu već vam i omogućava jednostavan pristup svim ključnim informacijama o vožnji.
Za neuporedivu sigurnost, električni bicikl je opremljen prednjom V-Brake kočnicom i zadnjim bubanj kočnicama, osiguravajući efikasno zaustavljanje u svim uslovima. Ponye Kadilak nije samo električni bicikl – to je simbol inovacije, udobnosti i stila, idealan izbor za one koji cene kombinaciju vrhunskih performansi i elegantnog dizajna.Otkrijte prednosti električnog tricikla i uživajte u nezaboravnom iskustvu vožnje s Ponye Kadilak, dostupnim po atraktivnoj ceni. Nabavite svoj model danas i zakoračite u budućnost urbane mobilnosti s ponosom.
Dimenzije200*75*113cm
Osnova točka120cm
Tip gume26*2,125
FaroviLED 16 lampica
Maksimalna brzina25 km/h
MotorBez četkica
Snaga motora250 W
Tip baterije48v16ah olovno-kiselinska
Instrument tablaU zelenoj boji
Maksimalni domet25-30 km(Laboratorijski podaci, stvarna kilometraža je određena vremenom, temperaturom, otporom vetra, uslovima na putu, navikama u vožnji itd.)
Prednja kočnicaV-Brake
Zadnja kočnicaDoboš

Deklaracija

Tip i modelElektrični tricikl Ponye Kadilak
Naziv i vrsta robeElektrični bicikli
UvoznikNema podataka
Zemlja poreklaNema podataka

Trenutno radimo na ažuriranju svih deklaracija na sajtu. Ukoliko vas interesuju podaci za ovaj proizvod, molimo ostavite Vašu e-mail adresu i model proizvoda ili SKU a mi ćemo Vam dostaviti tačne podatke u roku od 24h. Pošalji upit

Samo ulogovani kupci mogu da ostavljaju recenzije

Recenzije

Još uvek nema recenzija za ovaj proizvod.

* Nastojimo da budemo što precizniji u opisu artikala, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i slike bez grešaka. Za proveru informacija pozovite telefonom naš maloprodajni objekat. Za artikle koje nemamo na lageru, ne garantujemo istu cenu kada ponovo budu na lageru.

Kategorije

Električni tricikl Ponye Kadilak

74.790 RSD

Dodaj u korpu